Image

CIVILIAN

Οι τεχνικές εκπαίδευσης του συστήματος C.A.S.D είναι βασισμένες σε πραγματικά σενάρια στη πιο ρεαλιστική μορφή τους που σκοπό έχουν να κάνουν τον εκπαιδευόμενο να βγεί απο το κουτί της τυποποιημένης αυτοάμυνας και να μπορέσει να αντιληφθεί πως σε ένα πραγματικό γεγονός δεν θα κάνει άμυνα σε μια επίθεση αλλα πρέπει να κάνει μάχη για τη ζωή του.
Image

SECURITY

Ο εκπαιδευόμενος όχι μόνο θα μάθει να κάνει άμυνα σε μια επίθεση αλλα μέσα απο την ανάλυση των τεχνικών να μπορέσει να αξιολογήσει ποιον εχει απέναντι του και έπειτα να τον αντιμετωπίσει ανάλογα. Αυτή η μέθοδος βοηθάει τους εκπαιδευόμενους να εμπλουτίσουν το γνωστικό τους επίπεδο.
Image

VIP

Το  C.A.S.D  V.I.P δείχνει το δρόμο προς το τι πραγματικά σημαίνει ασφαλείς διαχείρηση V.I.P και δημιουργεί τις βάσεις της αλλαγής νοοτροπίας στο χώρο του V.I.P. Protection. Δημιουργεί τις απαραίτητες γνώσεις ώστε ο συνοδός ασφαλείας να μπορεί να αντιληφθεί και ύστερα να αποτρέψει ενα περιστατικό.
Image

LAW ENFORCEMENT

Το συστήμα C.A.S.D χωρίζει και βελτιώνει το σύστημα δράσης - αντίδρασης και εστιάζει κυρίως στο συντριπτικό πλεονέκτημα του ανθρώπου που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει ένας αστυνομικός κατά την εξέλιξει ενός περιστατικού και αυτό είναι το κενό αντίδρασης.
Image

CUSTOM

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης του συγκεκριμένου τομέα σχεδιάζεται έπειτα απο μελέτη στο χώρο που θα γίνει η εκπαίδευση απο εκπαιδευτές αναγνωρισμένους απο το κράτος σε θέματα ασφαλείας λαμβάνοντας υπόψη όλες τις απαραίτητες παραμέτρους κάθε περιβάλλοντος και ανθρώπινου δυναμικού.
Image

MILITARY

Το C.A.S.D Military προσεγγίζει αυτόν το τομέα με σαφή την έννοια της αποτελεσματικότητας. Η εκπαίδευση που εφαρμόζεται είναι δράσης - αντίδρασης ώστε οι εκπαιδευόμενοι οχι μόνο να μπορούν να αντιληφθούν πως θα αντιμετωπίσουν τον εχθρό αλλα και το πως θα μπορέσουν να αμυνθούν όταν χρειαστεί.

Το C.A.S.D δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση πολιτών, με σκοπό αυτοί να μπορέσουν να προσαρμόσουν τις δικές τους ικανότητες και τα χαρακτηριστικά ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστούν αποτελεσματικά κάθε απειλή ή έκτακτο περιστατικό στην καθημερινότητα τους.

Στην θεματολογία εμπεριέχονται επιγραμματικά ένοπλες και άοπλες επιθέσεις καθώς επίσης και εκπαίδευση πάνω στην ασφάλεια εγκαταστάσεων και στην αξιολόγηση και διαχείριση έκτακτων περιστατικών που αφορούν στην εξειδίκευση προσαρμοσμένων τεχνικών αυτοάμυνας.

 

Image

 

Συνεργασία του CASD με την Ερευνητική Ομάδα "Management Science and Technology Research Group"

 

Σχολή Διοικητικών Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

Δρόσος Δημήτριος

Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

 

Image

1η θέση στον 3ο Μαραθώνιο Καινοτομίας της ΚΕΔΕ για τις έξυπνες πόλεις City Challenge Crowdhackathon Smartcity 3

Image

Ένταξη του CASD από το ΕΒΕΑ στην Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων

Image

Το CASD στις κορυφαίες ιδέες στον επιχειρηματικό διαγωνισμό 'Athens Startup Awards'

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Χαιρετισμός Ιδρυτή C.A.S.D


Αγαπητοί φίλοι και φίλες επισκέπτες, με μεγάλη μου χαρά σας καλωσορίζω στον επίσημο δικτυακό τόπο του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας  CASD  Κατανοώντας την ανάγκη για την άμεση ενημέρωση σας, δημιουργήθηκε από το σύστημα CASD αυτός ο ιστότοπος με σκοπό να σας ξεναγήσει σε ένα εύχρηστο και φιλόξενο περιβάλλον, με στόχο την ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου για την λειτουργία του συστήματος CASD, καθώς και για τρέχοντα θέματα που αφορούν δραστηριότητες του συστήματος .
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΤΣΟΥΛΑΣ
Ιδρυτής Συστήματος CASDImage
Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Σκρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291
Image
Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.