ΑΡΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ C.A.S.D

Οι αρχές του συστήματος C.A.S.D είναι βασισμένες στο σύστημα δράσης - αντίδρασης και έχει ως φιλοσοφία του την αποφυγή τραυματισμών.Για να επιτευχθεί αυτο πρέπει ο εκπαιδευόμενος να εχει ελαχιστοποιήσει το χρόνο αντίδρασης του όσο το δυνατόν περισσότερο.

Με την εξάσκηση και την εφαρμογή των σωστών τεχνικών ανα περίπτωση ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να αξιολογήσει τον επιτιθέμενο και να αντιδράσει στο μικρότερο δυνατό χρόνο .

Μια ακόμα πρωτοπόρα αρχή του συστήματος C.A.S.D είναι ότι υποστηρίζει τη μάχη χωρίς κανονισμούς και αυτό διότι το C.A.S.D δεν είναι ενα άθλημα αλλά μια τέχνη που θα μετατρέψει το σώμα και το μυαλό μας σε ένα εργαλείο το οποίο θα μας βοηθάει να αξιολογούμε και να αποφεύγουμε οποιαδήποτε συμπλοκή. Αφού λοιπόν κατανοήσουμε την έννοια της φράσης ''μάχη χωρίς κανόνες'' θα μπορέσει ο εκπαιδευόμενος να αντιληφθεί την πολυπλοκότητα των εννοιών όπως ''δημιουργία φυσικών όπλων'', ''εκμετάλλευση χώρου'', ''αξιολόγηση και διαχείριση περιβάλλοντος'' .

Οτιδήποτε βρίσκεται γύρω μας μπορεί να ειναι σύμμαχος μας ή εχθρός μας. Για παράδειγμα ένας χάρακας μπορεί να μας σώσει τη ζωή αν τον αξιοποιήσουμε σωστά και αντίθετα να γίνει πολύ επικίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα αν χρησιμοποιηθεί από τον επιτιθέμενο .

Μόνο όταν το σώμα ακολουθεί το μυαλό και είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τον αντίπαλο-εχθρό, και το χώρο που εξελίσσεται η μάχη. Μόνο τότε είμαστε σε θέση να αμυνθούμε με επιτυχία. Για αυτό το λόγο το σύστημα C.A.S.D δίνει βαρύτητα τόσο στη σωματική εξάσκηση όσο και στη νοητική εκπαίδευση και προετοιμασία.

ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ C.A.S.D SYSTEM

C.A.S.D DEGREE 1 / D1 ΚΙΤΡΙΝΟ
C.A.S.D DEGREE 2 / D2 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
C.A.S.D DEGREE 3 / D3 ΠΡΑΣΙΝΟ
C.A.S.D DEGREE 4 / D4 ΜΠΛΕ
C.A.S.D DEGREE 5 / D5 ΚΑΦΕ
C.A.S.D DEGREE 6 / D6 ΚΟΚΚΙΝΟ
C.A.S.D DEGREE 7 / D7 ΜΑΥΡΟ ASSISTANT - INSTRUCTOR LEVEL
C.A.S.D BRONZE SIGN 1 STAR
C.A.S.D SILVER SIGN 2 STARS
C.A.S.D SILVER SIGN 3 STARS

Image
Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Σκρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291
Image
Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.