C.A.S.D SYSTEM ANALYSIS

Το C.A.S.D δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό την ενημέρωση και την εκπαίδευση πολιτών, ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας και στελεχών των σωμάτων ασφαλείας.

Με σκοπό  αυτοί να μπορέσουν να προσαρμόσουν τις δικές τούς ικανότητες και τα χαρακτηριστικά ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστούν αποτελεσματικά κάθε απειλή ή έκτακτο περιστατικό στην καθημερινότητα τούς για την ασφάλεια τους την ασφάλεια των μελών της οικογένειας τους, και την ασφάλεια του κοινωνικού σύνολου.

Είναι βασισμένο σε ένα προσαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης αυτοάμυνας που σκοπό έχει την αποτελεσματικότητα και την ευκολία στην κατανόηση και την εκμάθηση του.

Σκοπό επίσης έχει την ρεαλιστική εφαρμογή του με σαφή ανάλυση των εννοιών του ρίσκου, της αξιολόγησης της απειλής και της αποτελεσματικότητας της αντίδρασης .

Το σύστημα στις δυο κατευθύνσεις του περιλαμβάνει την ενημέρωση και την εκπαίδευση.

Το πρώτο αφορά την ενημέρωση και απευθύνεται σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, σε θέματα ασφαλείας και σε ομάδες πρώτης γραμμής με απώτερο σκοπό σεμινάρια με πλούσια θεματολογία για την πρόληψη και την ενεργοποίηση των πολιτών και στελεχών των σωμάτων ασφαλείας, για την αποτροπή ενεργειών και  απειλών της καθημερινότητας.

Εν συνεχεία υπάρχει και το εκπαιδευτικό κομμάτι του συστήματος που αποτελείται από επτά επίπεδα εκπαίδευσης συν τρία ανώτατα επίπεδα  και τα σχολείο των εκπαιδευτών.


Image
Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Σκρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291
Image
Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α
www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2018
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.