LAW ENFORCEMENT C.A.S.D

Το C.A.S.D Law Enforcement ξεκλειδώνει τον βασικό κορμό του συστήματος για πολίτες, καθώς αντιλαμβάνεται πως είναι δυο πολύ ξεχωριστά κομμάτια. Χωρίζει και βελτιώνει το σύστημα δράσης-αντίδρασης και εστιάζει κυρίως στο συντριπτικό πλεονέκτημα του ανθρώπου που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει ένας αστυνομικός κατά την εξέλιξη ενός περιστατικού και αυτό είναι το κενό αντίδρασης.

Μέσα απο τον τρόπο εκπαίδευσης και την εφαρμογή των τεχνικών του συστήματος C.A.S.D που εστιάζουν κυρίως στην αντίληψη και ανάλυση κάθε περιστατικού, την προσέγγισή του, την διαχείρισή και την εξέλιξή του και έπειτα στην αποτελεσματικότητα της δράσης.

Η φιλοσοφία του συστήματος C.A.S.D για τα σώματα ασφαλείας είναι οτι δεν υπάρχει σήμα που αντιμετωπίζεται με αυτοσχεδιασμό αλλα σήμα όπου ο αυτοσχεδιασμός μόνο δεν συγχωρείται. Ο αυτοσχεδιασμός δεν πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητας ένος αστυνομικού. Ο σχεδιασμός σε συνδυασμό με την εκπαίδευση πρέπει να του δείχνουν το δρόμο ώστε ο αυτοσχεδιασμός να δημιουργεί πλεονέκτημα μόνο όταν ο σχεδιασμός έχει αποτύχει.

Το σύστημα C.A.S.D δημιουργεί μέσω των τεχνικών του και του τρόπου εκπαίδευσής του οχι μόνο το δρόμο της αποτελεσματικότητας αλλά βάζει και τις βάσεις ώστε ο σχεδιασμός να δημιουργεί τις προυποθέσεις η δράση να ξεπερνά το κενό αντίδρασης.

Η εκπαίδευση είναι βασισμένη σε ρεαλιστικά σενάρια της καθημερινότητας ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να αντιληφθεί την απειλή και τα σημάδια πριν αυτά εξελιχθούν.

Στην ενότητα law enforcement training το σύστημα C.A.S.D την  προσεγγίζει και την διαχειρίζεται μόνο στο κομμάτι της αυτοάμυνας και δεν παρεμβαίνει σε κομμάτια εκπαίδευσης ειδικότητας και εξιδανίκευσης των συγκρινόμενων ειδικοτήτων.

Τα πτυχία που δίνονται αφορούν μόνο εξειδίκευση προσαρμοσμένων τεχνικών αυτοάμυνας και πιστοποιούν  την  παρακολούθηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων αυτοάμυνας ανά εκπαιδευτική ενότητα και μόνο στο κομμάτι της αυτοάμυνας .


Image
Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Σκρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291
Image
Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.