CUSTOM C.A.S.D

Το C.A.S.D Custom είναι ένας τομέας που δείχνει το δρόμο για την αυτοάμυνα στην καθημερινότητά μας.

Προσπαθεί να αναδείξει την αξία των αντικειμένων που βρίσκονται γύρω μας για την ασφάλεια μας και τον τρόπο μεταβολής αυτών σε μέσα που μπορούν να μας σώσουν τη ζωή και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε αντικείμενο ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, την οικογένεια μας και την περιουσία μας.

Το C.A.S.D Custom εστιάζει στην αξιολόγηση και διαχείριση εκτάκτων καταστάσεων στην καθημερινότητα και επεκτείνεται σε όλο το φάσμα των ανθρώπων και του περιβάλλοντός τους. Εφαρμόζονται σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας δραστηριότητας όπως το σπίτι, οι μετακινήσεις, η εργασία και η ψυχαγωγία. Κάθε ένας απο τους παραπάνω τομείς αποτελεί έναν κύκλο με εναλλασσόμενες διαδικασίες που περικλείουν το σύνολο των καταστάσεων που θα κλιθούμε να αντιμετωπίσουμε όταν μια κατάσταση της καθημερινότητας μας αρχίζει να γίνετε επικίνδυνη.

Το C.A.S.D Custom είναι ένας τομέας που σχεδιάζεται προσεχτικά ανα περίπτωση όταν μας ζητηθεί και προσαρμόζεται στο χώρο όπου οι άνθρωποι που μας το ζητούν ασκούν τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Η εκπαίδευση επικεντρώνεται κυρίως στο πώς αυτός ο χώρος μπορεί να μας δώσει τα απαραίτητα πλεονεκτήματα να αντιληφθούμε να διαχειριστούμε και έπειτα να αντιμετωπίσουμε ένα περιστατικό θεσπίζοντας κανόνες, θέτοντας όρια, και γνωρίζοντας τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρει το περιβάλλον και καθορίζουν τον εκπαιδευόμενο διαχειριστή κάθε καταστάσης που θα κλιθεί να αντιμετωπίσει.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης του συγκεκριμένου τομέα σχεδιάζεται έπειτα απο μελέτη στο χώρο που θα γίνει η εκπαίδευση απο εκπαιδευτές αναγνωρισμένους απο το κράτος σε θέματα ασφαλείας λαμβάνοντας υπόψην όλες τις απαραίτητες παραμέτρους κάθε περιβάλλοντος και ανθρώπινου δυναμικού.

Το C.A.S.D Custom δεν εκπαιδεύει μόνο στελέχηι ασφαλείας αλλά οποιονδήποτε επιθυμεί πάνω σε ενα Custom εκπαιδευτικό σεμινάριο και πρόγραμμα εκπαίδευσης ανάλογα με τις ανάγκες με στόχο να ανοίξει το μυαλό των εκπαιδευομένων για τα προβλήματα που μπορεί να κλιθούν να αντιμετωπίσουν στο γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

Η κατηγορία C.A.S.D Custom  απευθύνεται σε προσαρμοσμένη διαχείριση αυτοάμυνας  που δεν καλύπτεται από τις παραπάνω κατηγορίες και περιλαμβάνει εκπαιδευτικά προγράμματα αυτοάμυνας. Αυτές είναι εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες ανά περίπτωση για συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις .

Στη συγκεκριμένη κατηγορία δίνονται βεβαιώσεις παρακολούθησης και ο μόνος που μπορεί να κάνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ο ιδρυτής του συστήματος.


Image
Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Σκρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291
Image
Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.