WOMEN TRAINING C.A.S.D

Το C.A.S.D για γυναίκες είναι διαμορφωμένο ετσι ώστε να επιτρέπει σε γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας να μπορούν να εφαρμόσουν τεχνικές αυτοάμυνας τη στιγμή που θα χρειαστεί ώστε να σώσουν τη ζωή τους.Είναι βασισμένο στην πρόληψη - αξιολόγηση και διαχείρηση κάθε περιστατικού με σκοπό ενα περιστατικό να τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 25% των Ελληνίδων γυναικών έχει πέσει θύμα σωματικής ή σεξουαλικής βίας απο την ηλικία των 15 ετών και άνω έναντι 33% στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό καθιστά τη χώρα μας ως δεύτερη στην κατάταξη των μεσογειακών χωρών πίσω απο την Ιταλία με ποσοστό 27% και πάνω απο την Πορτογαλία με ποσοστό 24% και την Κύπρο με ποσοστό 22%. Το C.A.S.D για γυναίκες αναλύει τις αυξημένες ανάγκες της γυναίκας για να μπορεί να είναι σε θέση να προστατέψει τον εαυτό της και δίνει έμφαση σε κομμάτια αυτοάμυνας που αφορούν βίαια περιστατικά όπως τα προαναφερθέντα. Οι τεχνικές είναι έτσι διαμορφωμένες για να λαμβάνουν υπόψην τους τον τρόπο που κάθε γυναίκα σκέφτεται. Τους μαθαίνει να εμπιστεύονται τον εαυτό τους να αναγνωρίζουν τα σημάδια ενός περιστατικού για να είναι σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους όταν ολα τα άλλα δεν επαρκούν.

Το C.A.S.D επίσης επεκτείνεται σε τομείς όπως προστασία απο εισβολή κακοποιών εντός οικίας,αντιμετώπιση ένοπλης και άοπλης επίθεσης, προστασία τρίτου προσώπου (παιδιού) και χρήση καθημερινών αντικειμένων για την προστασία της. Είναι ενα πολύ σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα που εστιάζει στα προβλήματα της καθημερινότητας των γυναικών, αντιλαμβάνεται τις γυναικείες ιδιαιτερότητες και δίνει με τις τεχνικές του το πλεονέκτημα που χρειάζεται κάθε γυναίκα για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Το C.A.S.D για γυναίκες αποτελείται απο δύο τομείς εκπαίδευσης από τους οποίους ο πρώτος είναι το C.A.S.D γυναικών που κάθε γυναίκα μπορεί να εκπαιδευτεί σε συγκεκριμένες τεχνικές για γυναίκες που αφορά σεξουαλικές επιθέσεις και άοπλες ή ένοπλες επιθέσεις σε γυναίκες και ο δεύτερος τομέας δίνει την δυνατότητα σε οποιαδήποτε γυναίκα να παρακολουθήσει το βασικό κορμό εκπαίδευσης του συστήματος C.A.S.D.

Μπορεί να παρακολουθήσει το σχολείο Basic Instructor Training και να εξειδικευτεί στο C.A.S.D. Woman+Kid (γυναίκες + παιδιά).

Επίσης οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να γίνουν εκπαιδευτές μόνο στον τομέα του Woman-Kid αφού ολοκληρώσουν επιτυχώς το Σχολείο Εκπαιδευτών.


Image
Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Σκρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291
Image
Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.