CIVILIAN TRAINING C.A.S.D

Το C.A.S.D για πολίτες αποτελείται από 2+1 υποενότητες άντρες - γυναίκες + παιδιά.

Οι δύο πρώτες υποενότητες αποτελούνται απο πολύ απλές,εύκολα κατανοητές και αποτελεσματικές τεχνικές που μπορεί κάποιος να μάθει σε σύντομο χρόνο. Εξειδικεύονται ανα υποενότητα καθώς εκμεταλλεύονται τα χαρακτηριστικά και τις αδυναμίες κάθε φύλου.

Η τρίτη υποενότητα είναι μια πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη, με βασικό κριτήριο την άμυνα,η οποία προσπαθεί μέσα απο παιχνίδια και αθλητικές δραστηριότητες να μεταδώσει γνώσεις στα παιδιά για την αυτοπροστασία και τον αυτοέλεγχο τους τα οποια θα τους χρειαστούν στο πολύ γρήγορα μεταβαλλόμενο και επικίνδυνο περιβάλλον στο οποίο ζούμε. Η εκπαίδευση του C.A.S.D είναι βασισμένη στο τρίπτυχο αντίληψη - διαχείριση -αποτελεσματικότητα που σκοπό έχει οχι μόνο να προετοιμάσει αλλα και να δώσει και τα απαραίτητα εφόδια ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να αξιολογήσει και να διαχειριστεί ενα περιστατικό πριν φτάσει στο σημείο να κληθεί να το αντιμετωπίσει. Είναι ένα σύστημα δράσης - αντίδρασης που αποτελείται απο φυσικές κινήσεις του ανθρωπίνου σώματος, εκμεταλλεύεται τη δύναμη του επιτιθέμενου και δίνει πλεονέκτημα στον αμυνόμενο.

Το σύστημα C.A.S.D για πολίτες έχει ως κύριο μέλημά του την εξέλιξη του και την αξιολόγηση του εκπαιδευομένου και είναι βασισμένο σε έναν κορμό επτά βασικών και τριών ανωτάτων επιπέδων εκπαίδευσης. Οι τεχνικές εκπαίδευσης του συστήματος C.A.S.D είναι βασισμένες σε πραγματικά σενάρια στην πιο ρεαλιστική μορφή τους που σκοπό έχουν να κάνουν τον εκπαιδευόμενο να βγεί απο το κουτί της τυποποιημένης αυτοάμυνας και να μπορέσει να αντιληφθεί πως σε ένα πραγματικό γεγονός δεν θα κάνει άμυνα σε μια επίθεση αλλα πρέπει να κάνει μάχη για τη ζωή του.

Το εκπαιδευτικό κομμάτι του συστήματος αποτελείται από επτά επίπεδα εκπαίδευσης συν τρία ανώτατα επίπεδα όπου εκεί αναλύονται διεξοδικά οι τεχνικές του συστήματος , και το σχολείο των εκπαιδευτών. Το βασικό σχολείο εκπαιδευτών του συστήματος είναι το Β.Ι.Τ (Basic Istructor Training). Μπορούν να το παρακολουθήσουν μαθητές του συστήματος που έχουν μαθητεύσει το ελάχιστο έως το D4.  Ο προπονητής εκπαιδευτής ή αθλητής που έχουν καθαρό ποινικό μητρώο. Τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρία σε άλλο μαχητικό άθλημα ή σύστημα αυτοάμυνας ή πολεμική τέχνη (αποστολή βιογραφικού) επισυνάπτοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Χαρτί γιατρού που θα βεβαιώνει ότι ο συμμετέχων είναι ικανός και του επιτρέπεται να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες. 1 έγχρωμη φωτογραφία. Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από το υποψήφιο αίτηση συμμετοχής. Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά θα αποστέλλονται στο με αιτιολογία σχολείο εκπαιδευτών. Κάθε αίτηση θα εξεταστεί και θα σας ενημερώσουμε με απαντητικό μήνυμα  για την πορεία της.

Η φιλοσοφία του C.A.S.D είναι τέτοια που η εξέλιξη των τεχνικών του συστήματος είναι διαρκείς όπως και ο άνθρωπος ώστε να είναι οσο το δυνατόν πιο επαρκης και αποτελεσματική. Για αυτό το λόγο το C.A.S.D έχει δημιουργήσει ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης για πολίτες  στελέχη ασφαλείας και εκπαιδευτές  ώστε να μπορούν να αντιληφθούν τη ρεαλιστική πλευρά της αυτοάμυνας ώστε  να ακολουθήσουν την ταχύτατα εξελισσόμενη καθημερινότητα  στον τομέα της ασφάλειας. Η θεματολογία ποικίλει και εστιάζει κυρίως σε θέματα της καθημερινής μας ασφάλειας και τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης.

Οι εκπαιδευόμενοι μπορεί να είναι ηλικίας άνω των 18 και ανεξαρτήτως φύλου. Κάτω των 18 απαιτείται συναίνεση γονέα. Η μόνη βασική προυπόθεση είναι να έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ώστε να του επιτρέπουν τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.


Image
Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Σκρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291
Image
Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.