Το Ελληνικό Σύστημα Αυτοάμυνας CASD συμμετείχε στο πρόγραμμα της «Ημερήσιας Βραδιάς Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης» για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας στα πλαίσια των Αθλητικών - Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το έτος 2018 που πραγματοποιήθηκε από 18/6/2018 έως και 6/7/2018 (τρεις εβδομάδες).

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο εκπαίδευσης της  Δημοτικής Αστυνομίας Νέας Φιλαδέλφειας - Νέα Χαλκηδόνα με θέμα "Βασικές Αρχές Αυτοάμυνας και Πρόληψης στην Επιβολή του Νόμου από το Ελληνικό Σύστημα Αυτοάμυνας CASD.

Ιστορία γράφτηκε από το Νέο Σύστημα Αυτοάμυνας CASD και τον δημιουργό του Γιώργο Τσατσούλα , μιας και κατάφερε να διακριθεί στον επιχειρηματικό διαγωνισμό 'Athens Startup Awards' που διοργάνωσε ο επίσημος αρμόδιος κρατικός φορέας του ΕΒΕΑ για το έτος 2018 με απονομή στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παρουσία του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου ολοκληρώθηκε η δράση «Ενεργοί Πολίτες-Ασφαλείς Πολίτες» με το σεμινάριο Αυτοάμυνας «Ασφάλεια στο σπίτι». Τον κύκλο σεμιναρίων διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με τον ειδικό σε θέματα ασφαλείας και ιδρυτή του εφαρμοσμένου συστήματος αυτοάμυνας CASD Γιώργο Τσατσούλα.

Image
*Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Δωδεκανήσου 18
Άγιοι Ανάργυροι, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291

info@casdsystem.gr

Image
*"Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2018
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.