Ο Γιώργος Τσατσούλας μιλάει για το C.A.S.D

Το C.A.S.D είναι ένα σύστημα προσαρμοσμένης αυτοάμυνας  το οποίο απευθύνεται στο εκπαιδευτικό του κομμάτι σε ανθρώπους όλων των ηλικιών ανεξαρτήτως φύλου.

Η μοναδικότητα του C.A.S.D προκύπτει από το ότι απευθύνετα σε όλους τους ανθρώπους στο εκπαιδευτικό του κομμάτι αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προσαρμόζεται και σε κάθε custom τομέα ξεχωριστά με διαφορετικούς τύπους εκπαίδευσης, ξεχωριστά σενάρια και τεχνικές που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε Περιβάλλοντος  .

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μου στο χώρο κατάλαβα ότι χρειάζεται κάτι που να κάνει την αυτοάμυνα πιο ρεαλιστική.

Κύριο μέλημα μου μέσα από το C.A.S.D είναι να ξεκλειδώσω την σκέψη του εκπαιδευομένου και να δημιουργήσω τις κατάλληλες προϋποθέσεις έτσι ώστε να  μπορεί  να  αντιληφθεί  τους  όρους  όπως  νοητική προετοιμασία, διαχείριση του περιβάλλοντος, αξιολόγηση και διαχείριση ενός περιστατικού.

Μέσα από το C.A.S.D θέλω να δώσω τα εφόδια που είναι απαραίτητα στον εκπαιδευόμενο για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει (οποιαδήποτε στιγμή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες)  τους κινδύνους της καθημερινότητας του.


logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης άμυνας και ασφάλειας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.