ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ: Το CASD στις κορυφαίες ιδέες του 2018!

Ιστορία γράφτηκε από το Νέο Σύστημα Αυτοάμυνας CASD και τον δημιουργό του Γιώργο Τσατσούλα , μιας και κατάφερε να διακριθεί στον επιχειρηματικό διαγωνισμό 'Athens Startup Awards' που διοργάνωσε ο επίσημος αρμόδιος κρατικός φορέας του ΕΒΕΑ για το έτος 2018 με απονομή στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το CASD (Custom Administration Self Defence) ξεχώρισε ανταγωνιζόμενο 88 διαφορετικές ιδέες από όλους τους κλάδους που αφορούσαν επιστήμες , βιομηχανία , τουρισμό , τεχνολογία και άλλα (Ακόμη και σε παγκόσμιο επίπεδο), καταφέρνοντας να κατανοήσει την αναγκαιότητά του στην καθημερινότητα των πολιτών, επιτυγχάνοντας να κερδίσει μια θέση στην νεοκλασική επιχειρηματική εστία του Ε.Β.Ε.Α. (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ) ώστε να αναπτυχθεί εντός και εκτός συνόρων.

Από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του συστήματος είναι  ο συνδυασμός Ασφάλειας (μέσα από καθημερινές επιταγές με έμφαση στην πρόληψη), Νομοθεσία και Αυτοάμυνα.

Σημαντικό διακριτικό του είναι ότι αποτελεί το μοναδικό Σύστημα Αυτοάμυνας που  εναρμονίζει τη διδασκαλία του με την ελληνική και επομένως ευρωπαϊκή νομοθεσία,  με τον εκπαιδευμένο να είναι σε θέση να διαχειρίζεται ένα περιστατικό και μετά το τέλος του να γνωρίζει τα δικαιώματα και τις συνέπειες των πράξεων.

Το αρχικό λεξικό ''Custom '' που περιγράφει το τίτλο του δίνει τη διάσταση της εμβάθυνσης με  ξεχωριστή και προσαρμοσμένη εκπαίδευση προς τις ευπαθείς ομάδες, ενώ διαφορετική είναι η έμφαση στην έρευνα  σε σχέση με την αλληλεπίδραση του CASD με αυτά.

Η  προσαρμοστικότητα του Συστήματος ως προς το χώρο εργασίας του κάθε ατόμου  ξεχωριστά είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί αυτό.

Η ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα σε αντιπαραβολή με τη  συνδυασμένη κατάρτιση και νοητική προετοιμασία  που παρέχεται από το Σύστημα  CASD, δίνει  την πλέον σύγχρονη διάσταση για την αυτοάμυνα αυτή τη στιγμή, γεγονός που έγινε ολοφάνερα κατανοητό και από την αρμόδια Επιτροπή που έδωσε αυτό το μεγάλο διάκριση.

Πλέον Το  CASD  έχει εξασφαλισμένη υποστήριξη μέσω του εν λόγω προγράμματος StartUp Επιχειρήσεων, με παροχή ειδικών συμβούλων από διαφορετικούς χώρους για ένα μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό σχεδιασμό.

Μια απόλυτη επιτυχία και πρώτη διαπίστωση για τον Εμπνευστή, Δημιουργό και Εκπαιδευτή του  Γιώργου Τσατσούλα, που θεμελιώνει το όραμά του για ένα πλήρες 100% Ελληνικό Σύστημα Αυτοάμυνας που θα κάνει τη διαφορά εντός και εκτός συνόρων.


logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης άμυνας και ασφάλειας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.