Εκπαίδευση της Δημοτικής Αστυνομίας Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας από τo CASD

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο εκπαίδευσης της  Δημοτικής Αστυνομίας Νέας Φιλαδέλφειας - Νέα Χαλκηδόνα με θέμα "Βασικές Αρχές Αυτοάμυνας και Πρόληψης στην Επιβολή του Νόμου από το Ελληνικό Σύστημα Αυτοάμυνας CASD.

Το CASD στο πλαίσιο της εκπαίδευσης και της κατάρτισης "Αυτοάμυνας - Αυτοπροστασία" παρείχε στην Δημοτική Αστυνομία Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας ένα σεμινάριο βασισμένο σε γεγονότα που αντιμετώπισαν και τρόπους διαχείρισης τους.

Η εκπαιδευτική ομάδα του CASD προσέδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο τμήμα της πρόληψης με τον ιδρυτή του συστήματος CASD Γιώργος Τσατσούλα να επισημάνει την ανάγκη αντιμετώπισης των περιστατικών στο πρώτα δευτερόλεπτα της εξέλιξής τους, ενώ ο εκπαιδευτής CASD Παναγιώτης Ράλλης εστίασε στην αποφυγή κλιμάκωσης των περιστατικών και της επικινδυνότητας τους.

Image
*Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Δωδεκανήσου 18
Άγιοι Ανάργυροι, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291

info@casdsystem.gr

Image
*"Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2018
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.