Το Ελληνικό Σύστημα Αυτοάμυνας CASD συμμέτοχε στο πρόγραμμα της «Ημερησίας Θερινής Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης»

Το Ελληνικό Σύστημα Αυτοάμυνας CASD συμμετείχε στο πρόγραμμα της «Ημερήσιας Βραδιάς Δημιουργικής & Αθλητικής Απασχόλησης» για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που φοιτούν σε δημοτικά σχολεία του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας στα πλαίσια των Αθλητικών - Πολιτιστικών Εκδηλώσεων για το έτος 2018 που πραγματοποιήθηκε από 18/6/2018 έως και 6/7/2018 (τρεις εβδομάδες).

Το παραπάνω πρόγραμμα έχει γίνει θεσμός και υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και έντεκα (11) περίπου χρόνια, με την ενεργό συμμετοχή του μονίμου, αορίστου χρόνου και έκτακτου προσωπικού (Κ.Φ.Α. - Γυμναστές, Παιδαγωγοί, Μουσικοί κ.λ.π) του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας.

Ως χώροι υλοποίησης του προγράμματος δημιουργήθηκαν τα δύο σχολικά συγκροτήματα του Δήμου,

  • το 1ο Δημ. Σχολή Νέας Χαλκηδόνας (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε-1 και
  • το 4ο Δημ. Σχολή Νέας Φιλαδέλφειας (Λαχανά 1-3), καθώς και όλες τις αθλητικές και λοιπές εγκαταστάσεις του Δήμου που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του συγκεκριμένου προγράμματος.

Το CASD συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και για 2 ώρες 9-11 κατά τη διάρκεια του προγράμματος για τις τρεις (3) εβδομάδες, από 18/6/2018 έως και 6/7/2018 κατά κατά τη διάρκεια του προγράμματος έχουν εκπαιδευτεί περίπου 500 παιδιά με τη μέθοδο παιχνιδιών από όλες τις τάξεις του δημοτικού σε βασικές αρχές αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας, ενώ ενημερώθηκαν για βασικούς κανόνες ασφαλείας και τι πρέπει να προσέχουν στις καθημερινές τους συνθήκες για την ασφάλεια και την ασφάλεια των μαθητών τους.  

 

Image
*Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Δωδεκανήσου 18
Άγιοι Ανάργυροι, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291

info@casdsystem.gr

Image
*"Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D ©2018
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.