ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ C.A.S.D

Το σύστημα αποτελείται από οχτώ κατηγορίες προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας και εξειδικευμένων τεχνικών:

CIVILIAN

WOMAN

KIDS

LAW ENFORCEMENT

MILITARY

VIP PROTECTION

SECURITY

CUSTOM CASD

Αυτές εφαρμόζονται με το νομικό πλαίσιο που τις περιβάλλει, τις συνθήκες κάτω από της οποίες εξελίσσεται η εφαρμογή των τεχνικών αυτών, το προφίλ του ατόμου που εφαρμόζει τις τεχνικές αυτοάμυνας, η αξιολόγηση του ρίσκου της εμπλοκής και το γνωστικό κόστος της νοητικής προετοιμασίας. Το σύνολο των δράσεων και αντιδράσεων έχει μελετηθεί διεξοδικά και έχουν δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών, τις οποίες το C.A.S.D προτείνει ως τις πιο αποτελεσματικές για τις παραπάνω κατηγορίες.

Το σύστημα C.A.S.D. σε αυτές τις κατηγορίες εστιάζει κυρίως στην εφαρμογή τεχνικών αυτοάμυνας με ελάχιστο χρόνο αντίδρασης και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Ως κύριο γνώμονα έχει την εκπαιδευτική μέθοδο της δράσης - αντίδρασης και  την  αντίληψη μιας τεχνικής όχι μόνο σαν αμυνόμενος αλλά και σαν επιτιθέμενος, να μπορέσει να εστιάσει σε ολόκληρο το φάσμα  εκτέλεσης μιας τεχνικής. Ο εκπαιδευόμενος έτσι θα μπορεί να αξιολογήσει ποιόν έχει απέναντι του, ώστε η αντίδραση του να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Οι πιστοποιήσεις, οι οποίες παρέχονται,  αφορούν:

1.σεμινάρια για το ευρύ κοινό

2.εκπαίδευση ατόμων που εργάζονται ή θέλουν να εκπαιδευτούν σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες

3.εκπαιδευτές ικανοί να διδάξουν τις παραπάνω κατηγορίες

Οι παραπάνω πιστοποιήσεις αφορούν μόνο τον τομέα εξειδικευμένης αυτοάμυνας ανά κατηγορία και εκπαιδευτικής ενότητας. Το παραπάνω δεν υφίσταται μόνο στην περίπτωση που ο πιστοποιημένος από το κράτος εκπαιδευτής ενηλίκων σε θέματα ασφαλείας συνεργαστεί και σχεδιάσει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με συγκεκριμένη θεματολογία. Αυτό θα πρέπει να  απευθύνεται σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες και τότε μόνο το σύστημα C.A.S.D. θα μπορεί να εκδώσει βεβαίωση εκπαίδευσης και πιστοποίηση σε ειδικότητα ή επαγγελματική εξειδίκευση. Προϋπόθεση αποτελεί ο εκπαιδευτής να υπογράψει ονομαστικά και με τον αριθμό μητρώου εκπαιδευτή, σαν υπεύθυνος του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος.


Image
Το σύστημα C.A.S.D είναι αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία αυτοάμυνας ISDO
Image
Σκρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια, Ελλάδα
+30 215 2158507
+30 694 0209291
Image
Ο ιδρυτής του συστήματος είναι υποστηρικτής της Π.Ο.Ε.Τ.Α

logo5

www.casdsystem.gr
Επίσημος Ιστοχώρος του συστήματος Προσαρμοσμένης διαχείρισης άμυνας και ασφάλειας - C.A.S.D ©2021
Όλο το περιεχόμενο του ιστοχώρου μας, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, γραφικών, εικόνων και βίντεο, αποτελεί, εφόσον δεν ορίζεται το αντίθετο, ιδιοκτησία του C.A.S.D .
Το περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα μπορεί να χρησιμοποιείται μόνο με γραπτή άδεια του συστήματος προσαρμοσμένης διαχείρισης αυτοάμυνας - C.A.S.D.

Please publish modules in offcanvas position.